Lenovo TAB2 A10-70

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Lenovo TAB2 A10-70 Tags: , , ,
Ζωντανά και ευκρινή γραφικά

Η ευρεία οθόνη 10” Full HD (1.920 x 1.200) IPS του TAB 2 A10-70 προσφέρει μεγαλύτερη περιοχή προβολής σε σχέση με τα περισσότερα tablet και παρέχει μια εντυπωσιακή εμπειρία βίντεο.

Ισχυρός επεξεργαστής

Απολαύστε αρμονική και γρήγορη απόδοση χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 64-bit του TAB 2 A10-70.

Μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής

Η μπαταρία χωρητικότητας 7.000 mAh παρέχει έως 10 ώρες αδιάλειπτης χρήσης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το tablet σας όλη την ημέρα χωρίς να απαιτείται επαναφόρτιση.

Λεπτός και φορητός σχεδιασμός

Το TAB 2 A10-70 έχει πάχος μικρότερο από 9 χιλ. για μέγιστη φορητότητα. Μάλιστα, διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές (λευκό Pearl White και μπλε Midnight Blue) για να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει με το προσωπικό σας στιλ.

Προαιρετική θήκη τύπου Folio πληκτρολογίου Bluetooth® πολλαπλής χρήσης

Ενισχύστε την παραγωγικότητά σας, απολαύστε προβολές χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας και προστατέψτε το tablet σας με το κάλυμμα πληκτρολογίου πολλαπλής χρήσης. Λειτουργεί ως πληκτρολόγιο, βάση και προστατευτικό κάλυμμα.

Κορυφαίες εφαρμογές

Οι ειδικά σχεδιασμένες κορυφαίες εφαρμογές Lenovo σάς βοηθούν να αξιοποιείτε πλήρως το tablet σας. Κάντε κοινή χρήση αρχείων με τους φίλους σας, ασφαλίστε τη συσκευή σας, κάντε την να έχει ταχύτερη απόδοση, συγχρονίστε τις επαφές σας και ακόμα περισσότερα.

Αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος

Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα της επόμενης έκδοσης του Android (αναμένεται τον Ιούλιο του 2015), η οποία θα ενημερωθεί ασύρματα στη συσκευή σας μόλις κυκλοφορήσει.