Tablet Lenovo a10-30, LENOVO TB2 X30F

LENOVO TB2 X30F

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο LENOVO TB2 X30F
Tablet Tab2 X30F

Tablet Tab2 X30F με οθόνη IPS 10.1″, χωρητικότητα 16GB, μνήμη 1GB, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm MSM8909 1.30 GHz, μπροστινή κάμερα 2 Mp, πίσω κάμερα 5 Mp και λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop.

Ζωηρές και ευκρινείς εικόνες

Βίντεο, ταινίες, φωτογραφίες και παιχνίδια μπορούμε να δούμε σε μια μεγάλη οθόνη 10.1″ IPS με ανάλυση HD (1280 x 800) του tablet Tab 2 X30F.

Μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής

Η μπαταρία του tablet Tab 2 X30F, παρέχει έως και 10 ώρες συνεχούς χρήσης. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το tablet σου όλη την ημέρα χωρίς επαναφόρτιση.

Λεπτός και φορητός σχεδιασμός

Το tablet Tab 2 X30F έχει πάχος λιγότερο από τα 8.95mm, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά φορητό.

Δύο ηχεία

Τα δύο ηχεία παρέχουν πεντακάθαρο ήχο. Το tablet Tab 2 X30F είναι ιδανικό για αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο.

Άφθονο αποθηκευτικό χώρο

Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης με 16GB, σου δίνει άφθονο χώρο για να αποθηκεύσεις τα αρχεία πολυμέσων σου.

Εμπρός και πίσω κάμερα

Με την πίσω κάμερα, με ανάλυση 5 megapixels και μία εμπρός κάμερα με ανάλυση 2 megapixels, μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις βίντεο, με τους φίλους και την οικογένειά σου, σε υψηλή ποιότητα.

Lenovo SHAREit, Μοιράσου στιγμές

Το SHAREit επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάξουν άμεσα φωτογραφίες, βίντεο, μουσικά αρχεία, έγγραφα, επαφές ακόμη και εφαρμογές με άλλες συσκευές ή groups συσκευών. Οι χρήστες συνδέονται απευθείας χρησιμοποιώντας τη συχνότητα WiFi της συσκευής τους, ενώ η ανταλλαγή αρχείων γίνεται χωρίς Bluetooth, τηλεφωνικό δίκτυο ή ενεργό Wi-Fi σε κοντινή απόσταση. Οι χρήστες συνδέονται απλά, χρησιμοποιώντας το WiFi radio της συσκευής τους, αποφεύγοντας έτσι χρεώσεις δικτύου. Επιπλέον, το SHAREit υποστηρίζεται από όλα τα smartphones και tablets της Lenovo, τις συσκευές iOS, και από τα Windows PCs.

Lenovo SYNCit, Προσωπικός Βοηθός για τη δημιουργία Αντιγράφων Ασφαλείας

Με τις ολοένα αυξανόμενες λίστες επαφών, το setup μιας νέας συσκευής μπορεί να είναι πρόκληση. To SYNCit προσφέρει άμεσα αντίγραφα ασφαλείας επαφών, SMS και αρχείων καταγραφής κλήσεων, τα οποία μπορούν να επανακτηθούν σε οποιοδήποτε Android smartphone ή tablet μέσα σε δευτερόλεπτα και με ένα απλό άγγιγμα.