Κατασκευή Ιστοσελίδων και Web Εφαρμογών

Κατασκευές ιστοσελίδων

για την προβολή σας στο internet η EPSILON TELEDATA διαθέτει μεγάλη γκάμα από σχεδιαστικές & καινοτόμες λύσεις.

Κατασκευή Ιστοσελίδων και Web Εφαρμογών

Προσφέρουμε πλήρης κάλυψη για την διαμόρφωση της διαδικτυακής σας ταυτότητας.

Το internet σήμερα, είναι το βασικό εργαλείο προβολής και διαφήμισης μιας Εταιρίας. Η σωστή προβολή μέσω του internet δημιουργεί σημαντικό ρόλο για την εικόνα της Εταιρίας. Ένας λιτός και λειτουργικός σχεδιασμός, χωρίς ελλείψεις σε περιεχόμενο, είναι η συνταγή της επιτυχίας για κάθε ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης πρέπει να λαμβάνει ξεκάθαρα μηνύματα, χωρίς να κουράζεται διαβάζοντας αμέτρητες γραμμές πληροφοριών. Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να δίνει στον επισκέπτη αυτό που χρειάζεται και να δίνει έμφαση σε σημεία που ο πελάτης αναζητά.

Η ευκολία στην πλοήγηση είναι εξίσου σημαντική. Ο επισκέπτης όταν μπαίνει στην ιστοσελίδα θα πρέπει εύκολα να βρίσκει τις πληροφορίες που αναζητά σε ένα όμορφα σχεδιασμένο περιβάλλον πλοήγησης που θα τον κάνει να επισκεφτεί ξανά την σελίδα και θα την προτείνει και σε τρίτους.

Κάθε ιστοσελίδα είναι επιτυχημένη μόνο αν συνοδεύεται από σωστή προβολή. Η δημιουργία ενός όμορφου web-site είναι η μισή δουλειά, το να πει κανείς στον πελάτη σε ποια διεύθυνση θα το βρει είναι η άλλη μισή. Για τον λόγο αυτό, σε κάθε ιστοσελίδα εφαρμόζονται δοκιμασμένες τεχνικές marketing, που θα αυξήσουν σημαντικά την αναγνωσιμότητα και θα ανεβάσουν την κατάταξή της σε μηχανές αναζήτησης.

 

Τα σημαντικότερα βήματα για την σχεδίαση μιας ιστοσελίδας είναι:

 • Κατοχύρωση του ονόματος (domain name) μορφής www.onoma.gr
 • Συνέντευξη με τον πελάτη και συλλογή γραφικών (λογότυπα εταιρίας κ.α.)
 • Σχεδιασμός προσχεδίου της σελίδας
 • Επίδειξη προσχεδίου με όνομα μορφής www.pcmanager.gr/onoma/
 • Σχεδιασμός και επίδειξη του τελικού σχεδίου της σελίδας
 • Εκπαίδευση χρήσης του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)
 • Υπηρεσίες προώθησης ιστοσελίδας (S.E.O. και Web Marketing)

Σχεδιασμός Στατικών Ιστοσελίδων

epsilon-teledata-static-web-designΟι στατικές ιστοσελίδες (συχνά αναφέρονται και “flat pages”) αποτελούν την πιο διαδεδομένη μορφή ιστοσελίδων. Στατικές χαρακτηρίζονται οι σελίδες που το περιεχόμενό τους δεν αλλάζει συχνά ή εύκολα από τρίτους και δεν κάνουν χρήση εργαλείων εύκολης διαχείρισης. Οι πληροφορίες που παρέχουν είναι οι ίδιες για όλους τους επισκέπτες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο όγκος ενός στατικού website είναι μικρότερος από κάθε άλλο είδος site.

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι η ιδανική λύση για την επιχείρηση που αναζητά την προβολή της στο διαδίκτυο, έχοντας σταθερή δραστηριότητα, χωρίς να ενδιαφέρεται για ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι μηχανές αναζήτησης έχουν μεγαλύτερη προτίμηση στις στατικές σελίδες που μπορούν να αποθηκευτούν χωρίς αλλαγές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχεδιασμός Δυναμικών Ιστοσελίδων

Οι δυναμικές ιστοσελίδες περιλαμβάνουν νέες πληροφορίες και αλλάζουν διαρκώς, σχεδόν σε κάθε νέα επίσκεψη στην ιστοσελίδα. Χαρακτηρίζονται ως δυναμικές γιατί αλλάζουν όψη με τον χρόνο, με τον χρήστη που επισκέπτεται τη σελίδα, με το περιεχόμενο που περικλείουν και τις αλληλεπιδράσεις του χρήστη σε αυτό. Μία δυναμική ιστοσελίδα μπορεί να περιλαμβάνει και πολλές στατικές σελίδες που δεν αλλάζουν με τον χρόνο.

Popular CMS Epsilon Teledata

Τα συστήματα διαχείρισης που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον δοκιμασμένα, μεταξύ των οποίων τα JoomlaWordPressDrupal. Τον σχεδιασμό δυναμικών ιστοσελίδων συνοδεύει πάντα και εκπαίδευση χρήσης του συστήματος διαχείρισης που έχει επιλεχθεί.

 

Συνοπτικά, οι εργασίες σχεδιασμού δυναμικής ιστοσελίδας περιλαμβάνουν:

 • Σχεδιασμός κατηγοριοποίησης θεμάτων που αφορούν το περιεχόμενο και την δομή του δυναμικού site (κατηγορίες, ενότητες, κ.α.)
 • Ψηφιοποίηση και σχεδιασμός των γραφικών της σελίδας
 • Σχεδιασμός προσχεδίου εμφάνισης της σελίδας και συζήτηση με τον πελάτη
 • Σχεδιασμός του τελικού σχεδίου εμφάνισης της σελίδας
 • Εκπαίδευση χρήσης του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)

Σχεδιασμός Community Site / Forum Site

Ένα forum είναι ένας ηλεκτρονικός πίνακας ανακοινώσεων στον οποίο μπορούν να γίνουν δικτυακές συζητήσεις υπό την μορφή δημοσιευμένων μηνυμάτων που αφήνει ο κάθε επισκέπτης του forum. Η αλληλεπίδραση των χρηστών είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι δημοσιεύσεις των επισκεπτών είναι που κρατούν ένα forum site “ζωντανό”. Η ευκολία στην πλοήγηση του forum και η εύκολη παραμετροποίησή του από τον τελικό χρήστη είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που προσδιορίζουν ένα επιτυχημένο forum site.

Τα forum site είναι ιδανικά για εταιρίες ή ιδιώτες που θέλουν να αλληλεπιδρούν με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας τους. Με την σταδιακή αύξηση της επισκεψιμότητας ενός forum site δημιουργείται μία ηλεκτρονική κοινότητα από χρήστες με κοινά ενδιαφέροντα. Η δομή του forum site αρχίζει να παίρνει μορφή ανάλογα με τις απαιτήσεις των επισκεπτών και των θεματικών συζητήσεων που αναπτύσσουν.

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία που μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα forum site όπως κρυφή επικοινωνία μεταξύ των μελών, δημιουργία φωτογραφικών album, ανέβασμα αρχείων, δημοσιεύσεις ειδήσεων. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι διαχειριστές του forum site (administrator και moderators) καθώς αυτοί θέτουν του όρους χρήσης μιας τέτοιας σελίδας και έχουν την δυνατότητα να αφαιρούν μηνύματα χρηστών που δεν ακολουθούν τους κανόνες λειτουργίας του site.

Όπως και στην σχεδίαση των δυναμικών ιστοσελίδων, η κατασκευή ενός forum site συνοδεύεται πάντα από εκπαίδευση χρήσης του συστήματος διαχείρισης της σελίδας.

Κατασκευή Blog

Ένα Blog (συντομογραφία του Web Log) είναι η ηλεκτρονική καταγραφή ιδεών, γεγονότων ή πληροφοριών που αφορούν ένα συγκεκριμένο θέμα ή ένα συγκεκριμένο άτομο. Στην χώρα μας, τα blogs χρησιμοποιούνται συχνότερα για έκφραση πολιτικών και προσωπικών απόψεων, ενώ χρησιμοποιούνται από εταιρίες για λόγους διαφήμισης και προώθησης εργασιών.

Τα blog είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στις μέρες μας, και όλο συχνότερες αναφορές σε blogs γίνονται από τα μέσα ενημέρωσης. Αρκετοί θεωρούν πως ο συμβατικός τρόπος ενημέρωσης (εφημερίδες, περιοδικά) θα αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από ηλεκτρονικά blogs. Χρησιμοποιούνται συχνά για Internetl Marketing, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα σε εταιρικές σελίδες, ενώ από εμπορικές επιχειρήσεις, η κατασκευή ενός blog φέρνει την επιχείρηση πιο κοντά στον πελάτη, κρατώντας συνεχώς επαφή και δημιουργώντας αίσθημα εμπιστοσύνης.

 

Το σύστημα διαχείρισης που χρησιμοποιείται για την κατασκευή και συντήρηση ενός blog είναι το λογισμικό WordPress, με εξαιρετικές λειτουργίες, όπως:

 • Εύκολη και γρήγορη διαχείριση δημοσιεύσεων
 • Εύκολη και γρήγορη προσθήκη φωτογραφιών και video
 • Γραφικό περιβάλλον επεξεργασίας
 • Υποστήριξη πρόσθετων εργαλείων
 • Υποστήριξη πολλαπλών διαχειριστών

Υπηρεσίες S.E.O.

S.E.O. είναι τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization. Πρόκειται για τεχνικές που ακολουθούνται κατά την κατασκευή και συντήρηση μιας ιστοσελίδας ώστε να αυξηθεί η βαθμονόμηση της σελίδας σε μηχανές αναζήτησης και να εμφανίζεται ψηλότερα από άλλες αντίστοιχου περιεχομένου. Υψηλή βαθμονόμηση σε μηχανές αναζήτησης συνεπάγεται και αύξηση της επισκεψιμότητας.

seo-epsilon-teledata

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται λαμβάνουν υπόψη τον τρόπο που λειτουργούν οι αυτοματοποιημένες μηχανές αναζήτησης (αλγόριθμος λειτουργίας των google, yahoo κ.α.), τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες για τις αναζητήσεις τους, και ποιες μηχανές αναζήτησης προτιμούν οι πιθανοί μελλοντικοί πελάτες. Μία εναλλακτική μέθοδος S.E.O. είναι η προώθηση ενός website με πληθώρα backlinks και inbound links.

Οι υπηρεσίες S.E.O. μπορούν να εκτελεστούν κατά την σχεδίαση της σελίδας σας, ή στο υπάρχον web site που έχετε ήδη σε λειτουργία αλλά θέλετε να αυξήσετε την αναγνωσιμότητά του. Το αποτέλεσμα θα είναι μία ιστοσελίδα φιλικότερη προς τον αναγνώστη, αλλά και φιλικότερη προς τις μηχανές αναζήτησης, ανεβάζοντας έτσι την κατάταξή της.

Οι υπηρεσίες S.E.O. παρέχονται δωρεάν μαζί με κάθε σχεδίαση νέας ιστοσελίδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Web Marketing

google-adwords-facebook-advertising-calltracker-singaporeΚαμία ιστοσελίδα δεν είναι επιτυχημένη αν δεν συνοδεύεται και από το έξυπνο marketing. Το πρώτο βήμα είναι η κατασκευή ενός ποιοτικού και λειτουργικού web site, το δεύτερο βήμα είναι να μάθουν οι αναγνώστες την ύπαρξή του.

Βασικός κανόνας του σωστού Web Marketing είναι η δημιουργία στόχων διαφήμισης. Για να επιτευχθεί αυτό, πρέπει να είναι ξεκάθαρο το target group που στοχεύει η προώθηση μιας ιστοσελίδας. Μετά από συνέντευξη με το καταρτισμένο προσωπικό της EPSILON TELEDATA θα δοθούν απαντήσεις για τις συνήθειες, τα χαρακτηριστικά και τις προτιμήσεις των πιθανών μελλοντικών πελατών σας.

 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι προώθησης ενός site, μερικοί από τους οποίους είναι:

 • Social Media Marketing (facebook, twitter, linkedIn κ.α.)
 • Blog Marketing
 • Διαφήμιση σε άλλες ιστοσελίδες
 • Διαφημιστικές καμπάνιες PPC (Pay Per Click, όπως Google AdWords, AdBrite, MSN AdCenter, Bidvertiser κ.α.)
 • E-mail Marketing

Η υπηρεσίες Web Marketing παρέχονται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα με κάθε σχεδίαση νέας ιστοσελίδας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.