Τρόποι Αποστολής – Παραλαβής

Τρόποι Αποστολής – Παραλαβής

Εφόσον έχει καταχωρηθεί σωστά η παραγγελία σας και έχετε λάβει επιβεβαίωση επιλέξτε τον τρόπο για την παραλαβή της.

1.Αποστολή στον Χώρο της Επιλογής σας.

Η εταιρεία «Epsilon  Tele Data» («ΕΥΑΓ. ΜΟΥΡΓΕΛΑΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ») παρέχει τη δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας στο χώρο σας με τους εξής όρους και προϋποθέσεις :

Λεκανοπέδιο Αττικής (Εξαιρούνται τα νησιά: Αγκίστρι, Αίγινα, Αντικύθηρα, Κύθηρα, Πόρος, Σαλαμίνα, Σπέτσες, Ύδρα και οι περιοχές εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής.)

Δείτε σχετικό έντυπο με τους ταχυδρομικούς κώδικες που δεν περιλαμβάνονται στις δωρεάν αποστολές εδώ.

α) Για παραγγελίες άνω των 120,00€ αποστολή Δωρεάν. Η συγκεκριμένη προσφορά δεν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλες προσφορές ή με τις ισχύουσες πολιτικές συνεργασίας μεταπωλητών που υιοθετεί η εταιρεία «Epsilon  Tele Data» («ΕΥΑΓ. ΜΟΥΡΓΕΛΑΣ & ΣΙΑ ΙΚΕ»)
β) Για παραγγελίες μικρότερες των 120,00€ χρέωση 5,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για δέματα βάρους μέχρι 5 κιλά και 1,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό.
γ) Οι πληρωμές με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση των εμπορευμάτων) επιπλέον χρέωση 3,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Υπόλοιπο Αττικής & Υπόλοιπη Ελλάδα

Αποστολή με courier
Ενιαία χρέωση για ηπειρωτική – νησιωτική Ελλάδα όπως επίσης και των δυσπρόσιτων περιοχών 5,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α για δέματα βάρους μέχρι 5 Κιλά και 1,00€ συμπεριλαμβανομένου  Φ.Π.Α για κάθε επιπλέον κιλό.
Οι πληρωμές με αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παράδοση των εμπορευμάτων) επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση 3,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Εάν επιθυμείτε η παράδοση της παραγγελίας σας να γίνει ημέρα Σάββατο υπάρχει επιπλέον χρέωση 4,00 € περιλαμβανομένου Φ.Π.Α.24%. Για να πραγματοποιηθεί η παράδοση το Σάββατο η παραγγελία σας θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15:00 της Παρασκευής.
Επιπλέον χρέωση ισχύει και για τις περιπτώσεις που επιθυμείτε να παραλάβετε συγκεκριμένη ώρα (εφόσον η υπηρεσία αυτή προσφέρεται για την περιοχή παράδοσης), ή ενημερώνετε ότι θα παραλάβετε εσείς από την έδρα της courier της περιοχής σας την ώρα που σας εξυπηρετεί.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε ασφάλιση κατά την μεταφορά του προϊόντος που παραγγείλατε μπορεί να δρομολογηθεί κατόπιν συνεννόησης. Στην περίπτωση αυτή σας ενημερώνουμε το κόστος ασφάλισης και εφόσον συμφωνήσετε ολοκληρώνεται η παραγγελία ασφάλισης στην αντίστοιχη courier, ολοκληρώνετε από τον Πελάτη η συνολική πληρωμή (παραγγελία – μεταφορά – ασφάλιση), και αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αποστολή με μεταφορική εταιρία
Για αποστολές παραγγελιών άνω των 35kg σας προτείνουμε αποστολή με μεταφορική εταιρία ώστε να επιβαρυνθείτε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρία ο χρόνος παράδοσης κυμαίνετε από 1 έως και 5 ημέρες αναλόγως της περιοχής που βρίσκεστε. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε πως σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παράδοση στον χώρο σας αλλά εξυπηρετούν μόνον με παραλαβή από τις εγκαταστάσεις τους κάτι για το οποίο η εταιρία μας δεν φέρει κάποια ευθύνη. Σε περίπτωση που επιλέξετε αποστολή με μεταφορική εταιρία δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή. Δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης.
Για τον υπολογισμό του βάρους μιας παραγγελίας προσμετράται και ο όγκος των επιλεγμένων προϊόντων
Οι συνεργαζόμενες εταιρείες courier είναι η ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛ.ΤΑ, αλλά κατόπιν κατάλληλης συνεννόησης υπάρχει δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με οποιονδήποτε μεταφορέα επιλογής του πελάτη με ανάλογες ανά εταιρεία χρεώσεις οι οποίες βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Αποστολή με courier σε χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν επιθυμείτε η παράδοση της παραγγελίας σας να γίνει σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την παραγγελία σας θα πρέπει

1. να επικοινωνήσετε με το Λογιστήριο της Εταιρείας μας για να σας ενημερώσει το κόστος μεταφοράς και ασφάλισης, καθώς και τον χρόνο παράδοσης.
2. στην συνέχεια να ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας με τα μεταφορικά και την ασφάλιση και να έχει εμφανιστεί σε όψεως λογαριασμό της Εταιρείας μας.
3. αποστέλλουμε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε τον αριθμό αποστολής για να παρακολουθείτε την παραλαβή σας.