HP EliteDesk 800 G4 SFF/Core i5-8500/8GB/256GB M.2NVMeSSD/IntelUHD/W10-11Pro/1YW + LG 23MB35PY 23" LED IPS FHD + DQR KMS-001 Set Ποντίκι και Πληκτρολόγιο Eνσύρματο Mαύρο (Refurbished Bundle GradeA)

Κωδικός etd.gr: 1394338.
Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή:
€ 329,00 € 279,00
Ποσότητα:
Έντοκες Δόσεις
από € 9,07/μήνα έως 36 δόσεις
Μεταφορικά
Εντός Λεκαν. Αθηνών Δωρεάν
Εκτός Λεκαν. Αθηνών 16€
Δυσπρόσιτες Περιοχές 16€
Αντικαταβολή
Εντός Λεκαν. Αθηνών 3€
Εκτός Λεκαν. Αθηνών 3€
ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ
Τιμή χωρίς Φ.Π.Α.: € 225,00
Αγορά χωρίς Φ.Π.Α. για επαγγελματίες και φορείς Μάθε περισσότερα
CPU:Intel Core i5

Intel Core i5-8500

Μνήμη RAM:8 GB
Μνήμη RAM:
8 GB DDR4
Ο σταθερός υπολογιστής διαθέτει SSD (ή υβριδικό) δίσκο
Δίσκος M.2 NVMe SSD
256 GB
Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10/11 Pro
Λειτ. Σύστημα
Windows 10/11 Pro
Κάρτα γραφικών Intel UHD Graphics 630
Κάρτα γραφικών
Intel UHD Graphics 630
Εγγύηση HP Ελληνικής Αντιπροσωπείας
ETD.gr Epsilon Teledata is HP Gold Partner
Μικρή φωτογραφία του HP EliteDesk 800 G4 SFF/Core i5-8500/8GB/256GB M.2NVMeSSD/IntelUHD/W10-11Pro/1YW + LG 23MB35PY 23
HP EliteDesk 800 G4 SFF/Core i5-8500/8GB/256GB M.2NVMeSSD/IntelUHD/W10-11Pro/1YW + LG 23MB35PY 23" LED IPS FHD + DQR KMS-001 Set Ποντίκι και Πληκτρολόγιο Eνσύρματο Mαύρο (Refurbished Bundle GradeA) HP EliteDesk 800 G4 SFF/Core i5-8500/8GB/25...
€ 279,00

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περιγραφή

Υπολογιστής Small Form Factor HP EliteDesk 800 G4

Ασφάλεια, διαχειρισιμότητα και απόδοση σε μια μοντέρνα συμπαγή σχεδίαση

Ο HP EliteDesk 800 SFF είναι ένας από τους πιο ασφαλείς και διαχειρίσιμους υπολογιστές μας, με την απόδοση και την επεκτασιμότητα που απαιτείται από τους σύγχρονους επαγγελματίες, σε ένα πλαίσιο κομψής σχεδίασης για τον σύγχρονο χώρο εργασίας.


Προτεραιότητα στην απόδοση

Οι χρήστες υψηλής απόδοσης θα απολαύσουν τους ισχυρούς επεξεργαστές Intel® Core™ 8ης γενιάς[4] που προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες επέκτασης και τη μνήμη Intel® Optane™[5]. Ενισχύστε την απόδοση με τους προαιρετικούς επεξεργαστές 95 Watt[6] και Thunderbolt™ [6].


Επέκταση της αξίας της επένδυσής σας

Ο HP EliteDesk 800 SFF θέτει νέα πρότυπα αναφορικά με τη δυνατότητα επέκτασης με τέσσερις θέσεις και τέσσερις υποδοχές, καθώς και τρεις επιπλέον υποδοχές M.2 και πολλές διαμορφώσιμες θύρες.


Ισχυρή ασφάλεια και ευέλικτη διαχείριση

Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από τις συνεχώς εξελισσόμενες απειλές από το κακόβουλο λογισμικό του μέλλοντος με τις διαχειρίσιμες λύσεις ασφάλειας της ΗΡ που επιβάλλονται από το υλικό και εξασφαλίζουν την αυτόματη αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος. Τα HP Sure Start Gen4[2] και HP Sure Click[7] προστατεύουν τον υπολογιστή σε κάθε επίπεδο, από το BIOS μέχρι το πρόγραμμα περιήγησης.


Διαμορφώσιμες θύρες για οθόνες ή Thunderbolt™ [6]

Διαμορφώστε μια πίσω θύρα I/O για προσαρμόσιμες συνδέσεις οθόνης με VGA, DisplayPort™, HDMI ή USB Type C™ με DisplayPort™ της επιλογής σας. Ή επιλέξτε Thunderbolt™ [6] για μεταφορά αρχείων με υψηλή ταχύτητα.

Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο

Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της καθημερινότητας με τα Windows 10 Pro με ενσωματωμένες λειτουργίες ασφάλειας, συνεργασίας και συνδεσιμότητας.

[1]

Προστασία σε επίπεδο υλικολογισμικού

Προστατεύστε το υλισμικό που δεν καλύπτεται από τα προγράμματα προστασίας από ιούς! Η προστασία αυτόματης αποκατάστασης μέσω υλικού που προσφέρει το HP Sure Start Gen4 αποκαθιστά αυτόματα τη λειτουργία του BIOS από κακόβουλο λογισμικό, rootkit ή καταστροφή.

[2]

Προστασία των κρίσιμων διεργασιών ασφάλειας

Εξασφαλίστε τη λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών και διαδικασιών που εκτελούνται, ακόμα και όταν εμφανίζεται κακόβουλο λογισμικό που προσπαθεί να τις διακόψει, με προστασία αυτόματης αποκατάστασης.

[8]

Περιηγηθείτε με αυτοπεποίθηση

Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από τοποθεσίες web, συνημμένα, κακόβουλο λογισμικό, ransomware και ιούς με ασφάλεια που επιβάλλεται από το υλικό με το HP Sure Click.

[7]

Γρήγορη και ασφαλής επαναφορά της πιο πρόσφατης εικόνας

Επαναφέρετε γρήγορα και με ασφάλεια τους υπολογιστές στην πιο πρόσφατη εικόνα, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση δικτύου και το HP Sure Recover.

[9]

Άψογη απόδοση εικόνας PC από την πρώτη φορά

Βελτιώστε την ποιότητα και την ασφάλεια των προσαρμοσμένων εικόνων των Windows με το HP Image Assistant Gen3 που βοηθά τους ITDM στη δημιουργία εικόνων, εντοπίζει προβλήματα και παρέχει συστάσεις και λύσεις.

[1] Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Τα συστήματα ενδέχεται να απαιτούν αναβαθμισμένο ή/και ξεχωριστά αγορασμένο υλικό, προγράμματα οδήγησης, λογισμικό ή ενημέρωση του BIOS για την πλήρη αξιοποίηση της λειτουργικότητας των Windows. Τα Windows 10 ενημερώνονται αυτόματα και η σχετική λειτουργία είναι μόνιμα ενεργοποιημένη. Για τις ενημερώσεις, ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις από τον πάροχο υπηρεσιών Internet, καθώς και να υπάρξουν πρόσθετες απαιτήσεις στο μέλλον. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.windows.com.

[2] Το HP Sure Start Gen4 διατίθεται σε προϊόντα HP Elite και HP Pro 600 με επεξεργαστές Intel® ή AMD 8ης γενιάς.

[4] Η τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση ορισμένων εφαρμογών λογισμικού. Δεν επωφελούνται απαραίτητα όλοι οι πελάτες ή οι εφαρμογές λογισμικού από αυτή την τεχνολογία. Η απόδοση και η συχνότητα του ρολογιού διαφέρουν ανάλογα με τον φόρτο εργασίας των εφαρμογών και τη διαμόρφωση του υλικού και του λογισμικού σας. Το σύστημα αρίθμησης, η εμπορική ονομασία ή/και η επωνυμία της Intel δεν αποτελούν μέτρηση υψηλής απόδοσης.

[5] H επιτάχυνση του συστήματος μνήμης Intel® Optane™ δεν υποκαθιστά ή αυξάνει την DRAM του συστήματός και απαιτεί διαμόρφωση με προαιρετικό επεξεργαστή Intel® Core™ i(5 ή 7)+.

[6] Πωλείται ξεχωριστά ή ως προαιρετικό χαρακτηριστικό.

[7] Το HP Sure Click διατίθεται στους περισσότερους υπολογιστές της HP και υποστηρίζει τα προγράμματα περιήγησης Microsoft® Internet Explorer και Chromium™. Τα υποστηριζόμενα συνημμένα περιλαμβάνουν αρχεία Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) και αρχεία PDF μόνο για ανάγνωση, με εγκατεστημένα τα Microsoft Office ή Adobe Acrobat.

[8] Το HP Sure Run διατίθεται σε προϊόντα HP Elite με επεξεργαστές Intel® ή AMD 8ης γενιάς.

[9] Το HP Sure Recover διατίθεται σε υπολογιστές HP Elite με επεξεργαστές Intel® ή AMD 8ης γενιάς και απαιτεί ανοιχτή, ενσύρματη σύνδεση δικτύου. Δεν διατίθεται σε πλατφόρμα με πολλές εσωτερικές μονάδες αποθήκευσης ή Intel® Optane™. Πριν χρησιμοποιήσετε το HP Sure Recover, συνιστάται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών αρχείων, δεδομένων, φωτογραφιών, βίντεο κ.λπ. για να αποφύγετε τον κίνδυνο απώλειας των δεδομένων σας.

[10] Το HP Multi Factor Authenticate Gen2 απαιτεί Windows, επεξεργαστή Intel® Core™ 7ης ή 8ης γενιάς, ενσωματωμένα γραφικά Intel® και Intel® WLAN. Για την υλοποίηση απαιτείται το Microsoft System Center Configuration Manager. Η χρήση τριών παραγόντων ελέγχου ταυτότητας απαιτεί Intel® vPro™.

[11] Το HP Manageability Integration Kit διατίθεται για λήψη από τη διεύθυνση http://www8.hp.com/us/en/ads/clientmanagement/overview.html.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατασκευαστής:

HP

Επεξεργαστής:

Intel

Γενιά Επεξεργαστή:

Core i5

Μοντέλο Επεξεργαστή:

i5-8500

Πυρήνες Επεξεργαστή:

6

Μέγεθος RAM:

8 GB

Τύπος Μνήμης RAM:

DDR4

Συχνότητα Μνήμης RAM:

2666 MHz

Μονάδες Μνήμης RAM:

1 x 8 GB in Slot (3 free Slot – Max 64GB)

Shared Graphics:

ΝΑΙ

Chipset Κάρτας Γραφικών:

Intel UHD Graphics

Κάρτα Γραφικών:

Intel UHD Graphics 630

Αποθηκευτικό Μέσο:

M.2 NVMe SSD

Σκληρός Δίσκος:

256 GB

Λειτουργικό Σύστημα:

Windows 10/11 Pro

Optical Drive:

ΟΧΙ

Συνδεσιμότητα:

2x DP 1.2, 4x USB2.0 (2 front;2 rear), 2x USB-A 3.1 Gen1 (rear), 4x USB-A 3.1 Gen2 (2 front;2 rear), 1x USB-C 3.1 Gen1, 1x RJ-45 (Gigabit), 1x Line-in, 1x Line-out, 1x Headset jack, 1x Headphone

Τύπος Κουτιού:

Refurbished

Μορφή Κουτιού:

Small Form Factor

Τύπος Κατασκευαστή:

Bundle

Family:

Refurbished

Τύπος Εγγύησης:

Limited Refurbished warranty

Εγγύηση:

1 έτος

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ