HP ProDesk 490G2 Microtower PC

HP ProDesk 490 G2 Microtower (J4B05EA)

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο HP ProDesk 490 G2 Microtower (J4B05EA)
Επιτραπέζιοι υπολογιστές HP ProDesk 400

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με τον HP ProDesk 490 G2 MT, ο οποίος διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες.

  • Windows 7 Professional

Διαμορφώσεις για το σήμερα και το αύριο.

Καλύψτε τις ανάγκες σας οικονομικά με έναν επαγγελματικό επιτραπέζιο υπολογιστή σε λογική τιμή, τον οποίο μπορείτε να επεκτείνετε και να αναβαθμίσετε με προαιρετικές οθόνες.

Σχεδίαση για αποδοτική εργασία.

Η νέα σχεδίαση του HP ProDesk 490 G2 MT παρέχει εύκολη πρόσβαση σε εξαρτήματα του πλαισίου χωρίς ανάγκη εργαλείων και προαιρετικές υποδοχές για έως τρεις οθόνες, για να καλύπτετε όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

Απόδοση στους απαιτούμενους ρυθμούς εργασίας.

Επωφεληθείτε από την ετοιμότητα των επεξεργαστών Intel® Core™ 4ης γενιάς με το ισχυρό chipset, την υποστήριξη επεξεργαστή και τη μεγάλη μνήμη.

Προστασία δεδομένων και συσκευών.

Διαφυλάξτε τα ευαίσθητα δεδομένα με ολοκληρωμένες λειτουργίες ασφάλειας, όπως τα HP Client Security και HP BIOS Protection, καθώς και το ενσωματωμένο ΤΡΜ 1.2.

Χαρακτηριστικά

Επωφεληθείτε από την απόδοση μιας μονάδας solid state drive (SSD – μονάδα στερεής κατάστασης) και τη χωρητικότητα των μεγάλων μονάδων σκληρού δίσκου, με το Intel SRT.
Διατηρήστε ασφαλή τα δεδομένα σας με προαιρετικές διαμορφώσεις RAID διπλής αποθήκευσης.
Μείνετε ήσυχοι με έναν ProDesk που έχει υποβληθεί σε 115.000 ώρες δοκιμών, διασφαλίζοντας αξιοπιστία και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας.
Δείτε τις εργασίες σας καλύτερα, χάρη στην υποστήριξη έως τριών ανεξάρτητων οθονών και την προαιρετική θύρα DisplayPort με δυνατότητα πολλαπλής ροής.
Προστατεύστε τα δεδομένα, τη συσκευή και την ταυτότητά σας με το HP Client Security.
Η αυτόματη αποκατάσταση που παρέχει το HP BIOS Protection επαναφέρει ένα αντίγραφο του BIOS από ένα διαμέρισμα του σκληρού δίσκου, εάν παρουσιαστεί πρόβλημα.
Με το TPM 1.2, τα σημαντικά δεδομένα προστατεύονται με κλειδιά κρυπτογράφησης βάσει υλικού.
Μείνετε ήσυχοι με έναν ProDesk που έχει υποβληθεί σε 115.000 ώρες δοκιμών, διασφαλίζοντας αξιοπιστία και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας.
Μείνετε ήσυχοι με αξιόπιστες επιλογές υποστήριξης εταιρικού επιπέδου.
Με την προαιρετική υπηρεσία HP Care Pack με προστασία από τυχαίες βλάβες αποφεύγετε το επιπλέον κόστος επισκευής ή αντικατάστασης και απολαμβάνετε εξυπηρέτηση στο χώρο σας.
Χαλαρώστε. Όταν επεκτείνετε την τυπική περιορισμένη εγγύηση με τις προαιρετικές υπηρεσίες HP Care Pack, απολαμβάνετε εξειδικευμένη υποστήριξη.
Μοιραστείτε εύκολα τη σύνδεση στο Internet με συσκευές ή συναδέλφους και γίνετε πιο παραγωγικοί.

  • Windows 7 Professional